© Arma van Katwijk

De Posthoorn/RBS Bandstoottoernooi 2017 19e editie

Welkom Home Home Informatie toernooi Informatie toernooi Poule A Poule A Poule B Poule B Poule C Poule C Poule D Poule D Kwartfinale Kwartfinale Schema Schema Galerij Galerij Contact Contact Archief Archief
       Geen team?

Wel spelen, geen team?

Wil je wel meedoen met het toernooi maar lukt het niet om medespelers te vinden? Laat het weten dan hebben wij misschien wel een team voor je.
         Kleding

Gekleurde kleding

Ook dit jaar is het toegestaan om in een gekleurde polo of gekleurd overhemd te spelen, graag zelfs. Maak er iets leuks van en zorg dat je teamshirt goed herkenbaar is tussen alle anderen.
Bandstoottoernooi 2017

Inschrijving van start

Ook in 2017 organiseert Biljartvereniging De Posthoorn/RBS weer een bandstoottoernooi in de maanden mei en juni. Voor deze 19e editie is de inschrijving van start gegaan.
inschrijfformulier inschrijfformulier
Kwalificatie

Maximaal aantal

kwalificatiedagen

Het maximale aantal kwalificatiedagen voorafgaand aan het hoofdtoernooi is bepaald op 2. De speeldagen zullen dan zijn zaterdag 13 mei en indien nodig zondag 7 mei.
Voorwoord Arma van Katwijk                                                                            Ook dit jaar is de organisatiecommissie weer bij elkaar gekomen om een RBS-Bandstoottoernooi te gaan organiseren. Het is altijd puzzelen om de data uit te zoeken want we willen toch rekening houden met andere toernooien en geplande data van de Bond. Toch zijn we er in geslaagd om weer een aantal data te vinden waarop we kunnen gaan spelen voor ons 19e bandstoottoernooi. Een voorwoord gaat meestal over het toernooi maar ik wil eerst iets anders aan jullie kwijt. Ons zeer gewaardeerde clublid Teus van Essen heeft op 15 januari j.l. een noodlottig ongeval gehad en is daarbij overleden. Teus was al 31 jaar lid van onze club en stond altijd klaar voor de club en ook tijdens het bandstoottoernooi konden we op hem rekenen. Teus was een echte biljartliefhebber en ook als hij geen dienst had dan was hij vaak te vinden in ons clubgebouw. We zullen hem altijd blijven herinneren als iemand die vol passie zijn sport deed en altijd bereid was om iets te doen voor de club. Het is lastig om nu weer terug te schakelen naar het bandstoottoernooi maar ik hoop dat we ook dit jaar weer kunnen rekenen op leuke teams die gaan strijden om de titel. Ook nodig ik de mensen uit die niet deelnemen maar wel van biljarten houden, kom gezellig naar ons clubgebouw in Maasdam en geniet van ons bandstoottoernooi. Ik wens iedereen veel spelplezier, kijkplezier en een mooi toernooi toe. Liefs Arma van Katwijk
Home Home